май 03, 2024

Алисия с огромен букет-изненада за РД (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-s-ogromen-buket-iznenada-za-rd-snimka/146223 Kliuki.net
Алисия с огромен букет-изненада за РД (Снимка)

Алисия очевидно се радва на нов ухажор скоро след раздялата си с Ники МихайловАлисия получи романтична изненада за личния си празник

Алисия получи гигантски букет червени рози за рождения си ден. Певицата сама се похвали с романтичния жест в страницата си във Фейсбук и съвсем естествено провокира спекулации около това от кого може да е изненадата. Със сигурност не е от Ники Михайлов, с когото се разделиха преди около месец след поредните разкрития за изневерите му.

[caption id="attachment_90422" align="alignleft" width="300"]Алисия се похвали с огромния букет за рождения си ден Алисия се похвали с огромния букет за рождения си ден[/caption]

От тогава насам отношенията между двамата буквално са замразени, въпреки уверенията на вратаря, че певицата е изключително важна част от неговия живот. Тя обаче подминава всичко, свързано с него, с ледено мълчание. Най-вероятно породено от връзката му с пловдивчанката Мария Лечева. Възможно ли е все пак Михайлов-младши да е решил да се реваншира и да се пробва да смили сърцето на бившата си с огромния букет? Все пак именно той я беше зарадвал с 1001 червени рози преди време.

Или пък цветята са от спрягания за любовник на Алисия Виктор Касъмов? От доста време се говори, че изпълнителката има вземане-даване с шефа си, който дори й уредил дуета с Константин. До момента певицата отказва да коментира тези спекулации, дори и с цел да ги отхвърли. Коментарът й към снимката с розите обаче е повече от многозначителен.

[caption id="attachment_90423" align="alignright" width="300"]Постът на Алисия, преди тя да изтрие влюбеното човече Постът на Алисия, преди тя да изтрие влюбеното човече[/caption]

Звездата е публикувала две сърца, за които не става ясно дали са предназначени за букета или за човека, който й го е подарил. Предвид факта, че първоначално към сърцата Алисия е добавила и влюбено човече, сме по-склонни да смятаме, че любовта е предназначена по-скоро за мъжа, зарадвал я за празника й.

Малко след като качи снимката певицата предпочете да изтрие влюбеното човече, най-вероятно за да не провокира излишни слухове. От Kliuki.net обаче успяхме да го запазим и можете да го видите в галерията ни.