април 25, 2024

Алисия с вдлъбната скула и крива уста - кой сгафи тук?!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-s-vdlabnata-skula-i-kriva-usta-koy-sgafi-tuk/143749 Kliuki.net
Алисия с вдлъбната скула и крива уста - кой сгафи тук?!

Алисия я изтипосаха във фотосесия с вдлъбната скула и крива уста

Алисия я направиха за резил, видя Kliuki.net!

Последната фотосесия на певицата трябваше да предизвика убийствен ефект в мрежата.

[caption id="attachment_71198" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия с вдлъбната скула и крива уста[/caption]

И той не закъсня. Комплиментите за звездата, че изглежда страхотно си бяха напълно заслужени, но някой е сгафил тук, при това много сериозно.

В началото някои от феновете на Алисия се притесниха, че нещо е станало с лицето й. „Сякаш някой я е ритал, скулата й вдлъбната, устата крива!!!”, изригнаха ужасени в нета.

Алисия позира легнала, но изражението й е толкова празно, все едно наистина е пострадала и не може дори да реагира. Определено снимката е доста несполучлива, а освен това майсторът, който я е обработвал, си е оставил ръцете.

По този начин е изложил Алисия, която е "фасадата" на модната марка и чрез нея става достояние до хиляди във Фейсбук. Иначе Алисия си е в идеална форма, тя е с дънки, високи токове и модерен топ.

Почитателите й имат всички основания да си я хвалят, но екипът, който се е трудил над Алисия, е допуснал издънка, обсъждат още потребителите.

„И въобще е с физиономия на кукла, безизразна и даже леко плашеща, не можаха ли да измислят нещо по-живо и приятно за окото, тук Алисия направо ме страхува!!”, признават с ирония и на шега заклетите й последователи.