февруари 29, 2024

Алисия съсипана след раздялата с Ники - дори не се усмихва (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-sasipana-sled-razdyalata-s-niki-dori-ne-se-usmihva-snimki/146170 Kliuki.net
Алисия съсипана след раздялата с Ники - дори не се усмихва (Снимки)

Алисия помръкна след като се раздели с вратаря заради изневерите муАлисия дори не се усмихва след предателството на Михайлов-младши

Алисия помръкна след раздялата си с Ники Михайлов. Макар да отказва да коментира пред медиите краха на отношенията си с вратаря, за да не доставя удоволствие на зложелателите си, за никого не е тайна, че певицата определено страда от развоя на връзката й с Михайлов-младши. И по-конкретно от предателството му.

[caption id="attachment_90105" align="alignright" width="300"]Алисия едвам се усмихва Алисия едвам се усмихва[/caption]

Тъгата й ясно си пролича на едно от последните й участия в популярна столична дискотека. Звездата на Ара се появи пред феновете си както винаги в блестяща форма и по нищо не показа, че преживява толкова тежка драма в личния си живот. Гостите на заведението обаче забелязаха, че изпълнителката се усмихва изключително рядко и не успява да скрие тъгата в погледа си. Под очите й пък, въпреки тежкия грим, се забелязваха сенки и торбички, със сигурност следа от безсънните нощи покрай драмите с вратаря, коментират форумци.

Както знаете, Алисия и Ники Михайлов се разделиха след 4-годишна връзка. Която също беше белязана от върхове и спадове. Певицата дълго време отказваше да приеме истината за шавливия нрав на вече бившата си половинка. И за факта, че той й слага рога при всяка удобна възможност. След като го заварила буквално на калъп с поредната златотърсачка обаче, изпълнителката нямала друг избор освен да се изправи лице в лице с грозната истина.

Съвсем естествено, звездата на Ара отказала да преглътне обидата и си събра багажа от дома на вратаря в Турция. Според последните слухове пък Михайлов-младши й кръшкал едновременно с две жени, с които поддържал паралелни отношения. Докато официално се водел обвързан с Алисия. Едната е Мария Лечева от Пловдив, а другата е бившата фолк певица Никол, с която имат отношения от години. И която преди няколко дена беше изловена да заминава в Турция при него, само дни след като с Алисия обявиха, че са разделени.

[caption id="attachment_90106" align="alignright" width="300"]Под очите на Алисия ясно се виждат сенки и торбички Под очите на Алисия ясно се виждат сенки и торбички[/caption]

alisiq vid1