декември 04, 2023

Алисия съвсем скара Благой и Христина

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-savsem-skara-blagoy-i-hristina/145158 Kliuki.net
Алисия съвсем скара Благой и Христина

Алисия съвсем смрази отношенията между футболиста и бившата му, които отдавна иска да раздели

Алисия успя да настрои на макс бившите влюбени един срещу друг

Алисия най-накрая успя да се намеси необратимо в отношенията между Благой Георгиев и вече бившата му половинка Христина Витанова. Публична тайна е, че певицата не може да понася футболиста заради фриволното му поведение и много изневери, които приятелката й Христина трябваше да изтърпи по време на връзката си с него. Близки до Алисия издават, че звездата на Ара от години се опитва да накара дружката си да се раздели с татуирания футболист. И когато това най-накрая стана факт, половинката на Ники Михайлов била на седмото небе от щастие.

[caption id="attachment_83450" align="alignright" width="300"]Алисия най-накрая скара Христина и Благой Алисия най-накрая скара Христина и Благой[/caption]

Само дето изпълнителката не се задоволила само с това, ами решила да скара бившите влюбени по всички възможни начини. Затова хитрата певица накарала гимнастичката да й даде ключовете от палата на Джийзъса в Горна Баня. Алисия заснела там клипа на песента на Азис "Хей, момиче". Футболистът обаче си нямал на идея какво се случва зад гърба му. И съвсем естествено изпаднал в дива ярост срещу Витанова заради действията й. Още повече, че Джийзъса научил от медиите за своеволията на гимнастичката, подкокоросвани от Алисия.

"Да снимат клип в къщата ми без изобщо да ме питат!!", беснеел Георгиев пред приятелите си. Футболистът е оставил огромната къща на бившата си половинка, за да се шири в нея с децата им, за да е сигурен, че имат всички удобства. Това обаче не включвало пускането на чалгаджии вътре, още повече пък, за да си снимат клиповете на песните. Още повече, че палатът все още се води единствено на негово име

Явно Алисия е успяла да се възползва на макс от ситуацията и допълнително да всее напрежение между бившите влюбени, възмущават се форумци. Че и да си осигури безплатно място за снимките.