юли 20, 2024

Алисия се фука с романтичните послания на Ники Михайлов

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-se-fuka-s-romantichnite-poslaniya-na-niki-mihaylov/143909 Kliuki.net
Алисия се фука с романтичните послания на Ники Михайлов

Алисия се опитва всячески да натрие носа на съперницата си Николета Лозанова, изтъквайки колко е щастлива с бившия й

Алисия се мъчи всячески да натрие носа на Николета Лозанова. След като двете си размениха мъжете, войната помежду им стана изключително яростна. И докато плеймейтката се мъчи да уязви съперницата си, обиждайки я в предаването си, Алисия използва доста по-изтънчени методи.

[caption id="attachment_72647" align="alignleft" width="300"]Алисия се мъчи да дразни Николета Лозанова Алисия се мъчи да дразни Николета Лозанова[/caption]

Певицата чисто и просто се хвали с жестовете, които половината й Ники Михайлов прави за нея. Най-вероятно, за да накара Николета да позеленее от завист, коментират форумци. Познавайки нрава на госпожа Божинова, усилията на Алисия със сигурност имат ефект. Последната хрумка на звездата на Ара е да покази романтичното съобщение, което вратарят остави до леглото й по време на романтичната им почивка.

[caption id="attachment_72648" align="alignright" width="282"]Бележката за Алисия Бележката за Алисия[/caption]

"Добро утро, скъпа! Закуската е на масата", гласи бележката на Михайлов-младши, написана на английски. "На това му се казва романтично събуждане", не скриха възхищението си форумци. Естествено, Алисия побърза да сподели жеста на половинката си в социалните мрежи, видяха от hotarena.net.

Дали просто от умиление или с цел да дразни конкурентките си, можем само да гадаем. Както знаете, за Ники Михайлов се говори, че не е от най-верните. Близки до него дори твърдяха, че е подновил връзката си с Николета Лозанова зад гърба на Алисия.