април 26, 2024

Алисия се фука със златен телефон

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-se-fuka-sas-zlaten-telefon/145610 Kliuki.net
Алисия се фука със златен телефон

Алисия за пореден път изпъкна със скъпарска придобивкаАлисия крие дали телефонът й е подарък от Ники Михайлов или си го е купила сама

Алисия се фука със златен телефон! Певицата за пореден път изпъкна със скъпарска придобивка, с която не пропусна да се изфука пред феновете си в онлайн пространството. Разбира се, звездата на Ара не направи това в прав текст, обявявайки самодоволно колко скъп телефон има.

[caption id="attachment_86338" align="alignright" width="300"]Алисия се фука със златен телефон Алисия се фука със златен телефон[/caption]

Не, в личната си страница във Фейсбук Алисия качи свое селфи, на което ужким говори по телефона. Умишлено или не обаче изпълнителката е хванала мобилното устройство по такъв начин, че то да изпъква на кадъра. За да може да се види добре както позлатеното покритие, така и самият модел на телефона. Който, и малките деца знаят, е сред най-скъпите на пазара. Като добавим и луксозното покритие, нищо чудно цената му да е петцифрена, коментират познавачи.

Все още не е ясно обаче дали Алисия сама си е купила скъпия телефон или той й е подарък от Ники Михайлов. Хонорарите, които звездата изкарва от участията си, не са никак малки, така че и тя самата може да си позволи да се поглези с нещо толкова луксозно, коментират феновете й.

Любопитното е, че Алисия качи кадъра със скъпия телефон само ден след като вечната й съперница Николета Лозанова се изфука с подаръка за рождения си ден от Валери Божинов. А именно - три гривни, които по думите на плеймейтката са от мега луксозната марка Картие и струват общо 36 хиляди лева. Очевидно и певицата не иска да остане по-назад и побърза да покаже, че тя също може да се похвали със скъпи вещи, смеят се форумци.

И добавят, че поне телефонът на Алисия не е менте, каквито слухове се появиха за уж скъпите бижута на плеймейтката.