април 24, 2024

Алисия се издъни с фотошопа, докара си крака като на кенгуру

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-se-izdani-s-fotoshopa-dokara-si-kraka-kato-na-kenguru/142346 Kliuki.net
Алисия се издъни с фотошопа, докара си крака като на кенгуру

Половинката на Ники Михайлов е поредната знаменитост, която стана за смях с обработващата програма

Всеизвестна е слабостта на известните да обработват снимките си с фотошоп. На практика няма знаменитост, било то родна или чужда, която да не минава фотосите си поне веднъж през обработващите програми, за да ги направи съвършени, преди да ги пусне публично. Някои от тях обаче сериозно се оливат в това отношение.

[caption id="attachment_60048" align="alignleft" width="300"]Алисия се оля с фотошопа Алисия се оля с фотошопа[/caption]

Алисия, която по принцип винаги е умерена с личните си снимки, изглежда също се е поддала на манията на колежките си. И на съперницата си Николета Лозанова. На една от снимките от последното си участие певицата е с неестествено дълги крака. Бедра по-конкретно. Изглежда, че звездата се е опитвала сама да обработва кадъра. Или пък се е доверила на неспособни "професионалисти".

Което и да е обаче, резултатът предизвика взрив от подигравки в онлайн пространството. "Прилича на кенгуру в краката", смеят се форумци. Действително, с просто око се забелязва, че бедрата на певицата са безумно удължени. За разлика от долната част на краката й, която си остава нормално къса за нейния нисък ръст. Сравнете и вие двете снимки - на едната звездата е снимана в домашна обстановка и краката й са без фотошоп и другата - от участието й.