юли 27, 2024

Алисия се излага с фалшиво пеене в студиото си (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-se-izlaga-s-falshivo-peene-v-studioto-si-video/146039 Kliuki.net
Алисия се излага с фалшиво пеене в студиото си (Видео)

Алисия изобщо не е приятна за слушане, когато гласът й не е обработенАлисия на живо въобще не звучи като на записите си

Алисия се издъни с фалшиво пеене. Всъщност никой й не смята, че половинката на Ники Михайлов притежава особено завидни певчески качества. Когато гласът й е обработен за клиповете и плейбека й обаче, поне става поносим за слушане и не дразни ухото.

[caption id="attachment_89275" align="alignright" width="300"]Алисия изобщо не може да пее на живо Алисия изобщо не може да пее на живо[/caption]

Затова и феновете недоумяват защо чалгаджийката реши сама да си вкара автогол като публикува кратко видео от случващото се в студиото й. И по-точно - моментът, в който записва версията на "Не си ти", в която Константин не участва. Въпреки краткостта на клипчето, дори и непрофесионалното ухо може да различи колко фалшиво пее Алисия. Всъщност това не може да се нарече и пеене, а е по-скоро виене, ужасени са онлайн потребителите.

Изпълнителката се справя що-годе добре единствено с монотонното повтаряне на думите "Обичам те", където не се изискват кой знае какви качества и кажи-речи всеки може да ги издекламира. В момента, в който й се налага да изпее въпросните думи обаче става страшно. Имащата се за една от най-големите родни музикални звезди Алисия буквално вие, опитвайки се да изкара не чак толкова високия тон на песента.

Но когато на човек му липсва талант, дори и елементарните тонове го мъчат, нормално е, категорични са форумци. За капак уж обиграната певица изобщо не успя да си доизкара частта, тъй като очевидно не й достигна въздуха и тя просто прекрати за секунда пеенето си, тъй като се чу доста неприятен хрип. Разбира се, това не е никакъв проблем, тъй като компютърните специалисти ще обработят надлежно гласа й, за да го направят да звучи нормално. И да не дразни ухото, както това прави оригинала.

За да може Алисия да продължава да се бие в гърдите, че е голяма певица.