април 19, 2024

Алисия се изяви с торбест тоалет – виж колко смешно й стои!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-se-izyavi-s-torbest-toalet-vizh-kolko-smeshno-y-stoi/143113 Kliuki.net
Алисия се изяви с торбест тоалет – виж колко смешно й стои!

Алисия се изяви на участие с торбест тоалет, което съвсем не се оказа добър избор

Алисия се изяви на участие с торбест тоалет – може да е модерно, но не й отива, смешно й стои, гласят коментарите на фенове, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_65754" align="alignright" width="300"]Алисия сбърка с този торбест тоалет - виж колко смешно й стои Алисия сбърка с този торбест тоалет - виж колко смешно й стои[/caption]

Повечето от тях са свикнали вече да виждат Алисия супер елегантна и сега изведнъж останаха изненадани от гледката.

Трябва да признаем, че половинката на Ники Михайлов винаги съобразява какво да облече, според фигурата си и последните тенденции.

В случая май е съблюдавала само второто, защото знаем, че не всяка дреха е подходяща, независимо, че може да е актуална в момента.

[caption id="attachment_65755" align="alignleft" width="300"]Алисия направи голям купон, за радост на своите фенове Алисия направи голям купон, за радост на своите фенове[/caption]

Полата-панталон на Алисия представлява цял гащеризон, но създава впечатлението, че е по-ниска, отколкото е всъщност. Освен това я прави леко пълна, а Алисия е в идеална форма.

„Направо е като дропла, не я съветвам занапред да се показва пред хората в този вид!”, "Тя има вкус, но този път определено сбърка, прекалено е развлачено за нея, на Алисия й ходят женствените рокли, трябва да залага на тях!", недоволстват някои в мрежата.

Алисия обаче пак създаде неповторим купон със своите хитове и най-верните й почитатели я поздравиха за умението да завладява публиката.

Те си я харесват всякак, така че е без значение каква е била визията й, но понеже всички погледи са към Алисия, е добре да преценява как изглежда в заведенията.

Вижте сами торбестия тоалет на Алисия!

[gallery link="file" ids="65756,65757,65758"]