април 25, 2024

Алисия се мъчи да си върне Ники Михайлов - ето как

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-se-machi-da-si-varne-niki-mihaylov-eto-kak/146482 Kliuki.net
Алисия се мъчи да си върне Ники Михайлов - ето как

Алисия е готова на всичко, за да со върне вратаря

Алисия прави всичко възможно да си върне Ники Михайлов. Явно желанието й да се събере с него е много голямо, защото не подбира средствата. Последната информация е, че твърдо е решила да му се появи в Турция и е отлетяла за там. И то без покана. Как така неканена. Ами така, за певицата няма невъзможни неща. Ще го изненада, ще му приложи на място изпитаните си методи за сдобряване, пък каквото стане.

[caption id="attachment_91789" align="alignleft" width="300"]Алисия е готова на всичко, за да си върне Ники Михайлов Алисия е готова на всичко, за да си върне Ники Михайлов[/caption]

Каквото ще да става ли, ама никак, никак не й се иска на Алисия каквото ще да става. Желанието й е да си върне бившия любим и толкова. Поразбързала се е след демонстративното събиране на Валери Божинов и Николета Лозанова за третия рожден ден на дъщеричката им Никол. След което замириса на затопляне на отношенията между тях, на сдобряване, на загърбване на нелицеприятните взаимни обиди в медиите и може би плейметката и футболистът няма да се разделят.

И тогава. Ако това стане факт, то пайнерката няма никакъв шанс да си върне Валери, каквито бяха първоначалните й мераци, пардон желания. Двамата се сдобриха и певицата се постара да създаде впечатление колко са си близки, разбира се всичко в името на сина им. Дори бяха заедно на вечеря, но четворката Валери-старши, Алисия, Валери-младши и Ники Михайлов. Колко предвидливо.

И сега въздиша по вратаря. Живата тръпка, която не е угаснала след четиригодишното им съжителство, любовта, емоциите, всичко това все още не може да се загърби, споделя самата певица. Буди съмнение дали е само това или има и други много по-прозаични причини. Но сега няма да говорим за тях.

Сега не може да се предвиди реакцията на Ники на неочакваната визита. Въпреки, че го даваше необвързан и сам, след раздялата с певицата никак не скучаеше. През леглото му минаха не една или две хубавици, припомнят от hotarena.net.

Дали певицата не храни напразни надежди...