октомври 08, 2022

Алисия си лекьоса модерния тоалет на участие

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-si-lekyosa-moderniya-toalet-na-uchastie/143857 Kliuki.net
Алисия си лекьоса модерния тоалет на участие

Алисия си лекьоса модерния тоалет на участие, феновете се притесниха за нея

Алисия стана за резил на участие, научи Kliuki.net.

Перфектната и съвършена певица, която винаги е в класно облекло, което отгоре на това е и модерно, сгафи на своя изява... Неизвестно как, но Алисия успя да си лепне петно на синята премяна.

[caption id="attachment_72254" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия си лекьоса модерния тоалет на участие[/caption]

Цяла вечер тя дърпаше пола-панталона си, за да скрие последиците от „мокрото”. Всъщност Алисия може просто да се е поляла с вода, докато е използвала паузата между изпълненията, за да се освежи.

Други пък разказаха, че в дискотеката било такъв купон, че някои дори са хвърляли лед и питиета от кеф. Ако това е вярно, то Алисия е била на сцената при особено рискови условия.

„Нали знаете, хората като са на градус и не мислят много-много какво правят, а освен това звездите на фолка ги приемат като някакви изтривалки, на които да си избиват комплексите!”, обясниха възмутени от случката с Алисия.

Трети се шегуват, че тя може да се изпуснала и да не е успяла да стигне до тоалетната, когато е било нужно...

Ще приемем това за огромен майтап, тъй като Алисия нито е дете, нито би позволила такова унижение. А и доколкото знаем, не е като Галена, която обича да се налива, докато е на работа.

В крайна сметка, независимо от причините, ето как лъсна лекьосана Алисия!