април 19, 2024

Алисия скарана с Ники, изкарва си го на Николета

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-skarana-s-niki-izkarva-si-go-na-nikoleta/144454 Kliuki.net
Алисия скарана с Ники, изкарва си го на Николета

Алисия е изпаднала в истерия след последните изцепки на половинката си, иззлобя срещу бившата му

Алисия за пореден път си изпусна нервите срещу Николета Лозанова. Певицата по принцип се мъчи да се изкара, че е над нещата и не се вълнува от провокациите на съперничката си. Истината обаче е, че това се случва само и единствено, когато всичко между нея и половинката й Ники Михайлов е наред. Когато футболистът сгафи, което му се случва доста често, Алисия изпада в тежки нервни кризи, издават я нейни близки. Тъй като губи почва под краката си.

[caption id="attachment_78886" align="alignleft" width="300"]Алисия пак иззлобя срещу Николета Лозанова Алисия пак иззлобя срещу Николета Лозанова[/caption]

Именно това се случи и сега. След като папараци изловиха вратаря да гушка доста интимно колежката й Галена, Алисия за пореден път издивя. И реши да си изкара яда на най-удобния й човек - Николета Лозанова. Естествено, посредством един от профилите си в социалните мрежи.

"Когато си уверена в себе си и знаеш, че си страхотна, не завиждаш и не изпитваш нужда да мразиш", заяви надменно Алисия, видяха от hotarena.net. Думи, за които феновете са убедени, че са насочени точно към плеймейтката, с която изпълнителката е във вражда от години заради мъже.

Самата Николета също се усети, че врагинята й се опитва да се заяжда с нея и я заби с коментар. "Да обичаш е нищо, да бъдеш обичан е нещо", написа моделката. Очевидно намеквайки, че във връзката между Алисия и Ники единственият, който обича, е певицата. Не и вратаря.