април 26, 2024

Алисия сложи огромни скули, не може да се усмихва (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-slozhi-ogromni-skuli-ne-mozhe-da-se-usmihva-snimki/144674 Kliuki.net
Алисия сложи огромни скули, не може да се усмихва (Снимки)

Алисия този път сериозно прекали с корекциите по лицето си и го вкамени

Алисия буквално се вкамени след поредната интервенция по лицето си. Певицата за пореден път си сложи скули, но този път се е оляла сериозно. Очевидно звездата се е заблудила сериозно, че постоянните корекции я правят по-красива. Е да, ама не, категорични са феновете.

[caption id="attachment_80265" align="alignleft" width="300"]Алисия си вкамени лицето заради огромните скули Алисия си вкамени лицето заради огромните скули[/caption]

Този път Алисия не само, че отново изглежда адски уморена, ами дори не успяваше да се усмихне заради новите си гигантски скули. На последното участие на изпълнителката гостите в столичен клуб останаха втрещени от твърде острите й черти, допълнително подсилени с руж. На всичкото отгоре Алисия не успяваше дори да се усмихне заради гротескно острите си скули, а опитите й да го направи бяха повече от нелепи и смешни, разказват очевидци.

Това за пореден път провокира феновете на певицата да възнегодуват срещу манията й по пластичните операции, видяха от hotarena.net. Почитателите на Алисия са категорични, че любимката им трябва да има малко повече вяра във визията си, а не постоянно да се чуди какво да оправя и да коригира по себе си.

А вие на какво мнение сте? Смятате ли, че Алисия прекалява с корекциите по лицето си?

Алисия Алисия