май 04, 2024

Алисия стана за смях с кошмарен стайлинг (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-stana-za-smyah-s-koshmaren-stayling-snimki/146512 Kliuki.net
Алисия стана за смях с кошмарен стайлинг (Снимки)

Алисия се има за модна икона, но последната й фотосесия е доста далеч от този й образАлисия предизвика жестоки подигравки с нелепите си дрехи

Алисия стана за смях с последната си фотосесия. Певицата, която се пъне да се изявява като модна икона очевидно е забравила, че за да е такава, трябва винаги да изглежда стилна и облечена с вкус. И не в случая не говорим да е винаги на токчета и с официални дрехи. Както всички добре знаем, човек може да е стилен и в спортни дрехи.

[caption id="attachment_91927" align="alignleft" width="300"]Алисия стана за смях със стайлинга си Алисия стана за смях със стайлинга си[/caption]

Когато обаче е навлякъл дънки, излезли от мода преди десет години, риза, приличаща на торба и някакво кошмарно подобие на сандали, имитиращи обувки на гейша, тогава ситуацията е направо трагикомична. Още повече предвид напъните на Алисия да се доказва като жена със стил. В последната си фотосесия бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов изглежда точно по описания по-горе нелеп начин.

И съвсем естествено, стана за смях на онлайн потребителите. Очевидно стайлингът й се е опитал да наподобява този на японските гейши, но със съвременни мотиви, коментират специалисти. Вместо да предизвика възторг от странното си новаторство обаче чалгаджийката си навлече единствено гаври и критики.

"Красива си, но облеклото е ужасно", "Стайлингът е под всякаква критика", "Ужасно!", са отзивите на феновете. Дори и най-верните почитатели на изпълнителката не скриха, че дрехите, които любимката им е навлякла, са пълен кошмар.

И изобщо не отиват на имиджа й на модна икона. Имидж, който е в състояние да срути, ако продължава да се снима с подобни нелепи дрешки, категорични са форумци.

alisiq style2 alisiq style1