април 24, 2024

Алисия стегна Валерко за училище - вижте го (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-stegna-valerko-za-uchilishte-vizhte-go-snimka/144940 Kliuki.net
Алисия стегна Валерко за училище - вижте го (Снимка)

Алисия нагласи сина си за първия учебен ден, малкият впечатлява със стилна визия

Алисия стегна Валерко за първия учебен ден. Певицата използва вчерашния рожден ден на сина си, за да го представи в новата му училищна униформа, видяхме от Kliuki.net. Изпълнителката качи снимка на Валери-младши, на която седемгодишният малчуган е стъкнат с бяла риза и сако с емблема.

[caption id="attachment_81986" align="alignright" width="300"]Алисия стегна Валерко за училище Алисия стегна Валерко за училище[/caption]

Запознати са категорични, че сакото е част от униформа, с която синът на звездата на Ара и Валери Божинов ще прекрачи прага на училището за пръв път в понеделник. Самият надпис на емблемата е труден за разчитане, но нищи чудно Алисия да е решила да запише Валерко в Италианския лицей в Горна Баня - мястото, където по традиция учат всички звездни отрочета.

Прави впечатление обаче безупречният стил, в е стъкнат сина на Алисия. Валерко от малък се изгражда като модна икона сред децата на звездите, коментират онлайн потребителите. Малчуганът винаги е стилно изтупан, дори и в ежедневието си и очевидно и първият учебен ден няма да бъде изключение.

Разбира се, самата Алисия също не пропусна да пожелае а детето си да бъде ученолюбив, визирайки промяната в живота му и прекрачването на училищния праг. Изпълнителката направи това в пожеланието си за рождения ден на Валерко, в което за пореден път не скри, че именно синът й е любовта на живота й.