март 26, 2023

Алисия свежарка на участие - разцъфна от любов

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-svezharka-na-uchastie-razcafna-ot-lyubov/144208 Kliuki.net
Алисия свежарка на участие - разцъфна от любов

Алисия свежарка на участие, тя буквално разцъфна от любовта на Ники Михайлов

Алисия се появи супер свежа на участие, забеляза Kliuki.net.

Възхищението се четеше в очите на всеки посетител в дискотеката. А причината е ясна – Алисия буквално разцъфна от любов. Тези дни тя беше в компанията на Ники Михайлов.

[caption id="attachment_77300" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия свежарка на участие, разцъфна от любов[/caption]

Половинката й беше рожденик, те прекараха доста време заедно. Ники се погрижи да я изненадва с мили жестове, въпреки че центърът на вниманието беше той. Ето защо Алисия няма как да се чувства другояче, освен в идеална форма.

Тя дойде усмихната в заведението, предизвика фурор с хитовете си, а летният тоалет допълнително подчертаваше излъчването й. Феновете на звездата се тълпяха за снимки с нея, а тя благосклонно уважи всеки един от тях.

„Има основания да се надува, но никога не го прави, затова я обичаме!”, пишат радостни потребителите в мрежата. Алисия винаги дарява с добро отношение публиката си, никога не се е възгордявала, нито пък се е изтъквала като нещо повече върху гърба на другите, подчертават още последователите й.

Има си успехи, има си слава, но е здраво стъпила на земята, убедени са те. Няма как да не й отговарят със същото и на изявите на Алисия да не се получава особен вид атмосфера.

Купонът не само е гарантиран, а все едно е събиране между приятели, споделят впечатленията си още в нета.

Вижте и вие каква свежарка пристигна Алисия!

[gallery link="file" ids="77301,77302,77303"]