март 22, 2023

Алисия тормози Валерко да учи и през ваканцията (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-tormozi-valerko-da-uchi-i-prez-vakanciyata-snimka/145760 Kliuki.net
Алисия тормози Валерко да учи и през ваканцията (Снимка)

Алисия за пореден път доказа, че нищо не е в състояние да укроти амбициите спрямо сина й

Алисия не позволява на Валерко да си почива дори и през ваканцията

Алисия за пореден път показа, че е от амбициозните майки, когато става въпрос за сина й Валери-младши. Оказа се, че певицата не позволява на малчугана и миг почивка, дори и през ваканцията. При това самата тя се изфука колко строга майка е.

[caption id="attachment_87339" align="alignleft" width="300"]Алисия кара Валерко да учи и през ваканциите Алисия кара Валерко да учи и през ваканциите[/caption]

Изпълнителката лично публикува в страницата си във Фейсбук снимка, на която се вижда, че Валерко е принуден да пише домашни! И то при положение, че е в зимна ваканция и се предполага, че трябва да си почива и да играе с приятели. Изглежда обаче за Алисия не е достатъчно синът й да учи само през учебната година и затова е решила да го стяга и по време на почивката му.

"Ето така се пишат домашни", доволно заяви Алисия, споделяйки кадъра с малкия. Това обаче не направи особено добро впечатление на онлайн потребителите, които са на мнение, че поне през ваканциите децата трябва да си почиват.

"Достатъчно ги товарят през учебната година. Поне през ваканциите не ги тормозете", негодуват форумци. Очевидно обаче Алисия е готова на всичко, за да може синът й да постигне много в живота си. Певицата никога не е крила амбициите, които има по отношение на детето си от Валери Божинов.

В свое участие в телевизионно предаване преди време звездата дори заяви, че държи Валерко на специална диета и не му позволява да яде какво да е, за да изглежда добре и да бъде във форма.

Което определено не се понрави на форумци. "Детето затова е дете, за да се забавлява и да се чувства щастливо, а не преждевременно пораснало", негодуват онлайн потребителите.