септември 24, 2023

Алисия унизи Николета: Нарани детето ми, сега ти гледам сеира!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-unizi-nikoleta-narani-deteto-mi-sega-ti-gledam-seira/146314 Kliuki.net
Алисия унизи Николета: Нарани детето ми, сега ти гледам сеира!

Алисия не издържа на атаките на Николета и й отговори

Алисия проговори за пръв път след раздялата на Николета и Валери

Алисия проговори за пръв път след като стана ясно, че Николета Лозанова и Валери Божинов ще се развеждат. Певицата дълго време предпочиташе да запази мълчание по отношение на случващото се с бившия й и жената, която ги раздели, но очевидно не се сдържа. И изригна с доста описателна публикация в личната си страница във Фейсбук.

[caption id="attachment_90980" align="alignright" width="300"]Постът на Алисия Постът на Алисия[/caption]

В която в прав текст заявява на Николета, че в общи линии се старае да мълчи и да й гледа сеира. Очевидно визирайки случващото се. Повод за гнева й станаха статии в онлайн издание, които се стремят всякак да я очернят, изкарвайки я виновна за раздялата между плеймейтката и футболиста, тъй като успяла да излъже Валери, че Лозанова му кръшка.

Певицата определи всички тези писания като поръчкови. И макар да не назова в прав текст името на моделка, за всички стана ясно, че визира именно нея. "Мълча и гледам сеира на поръчителката, но всяко нещо има граници", категорична е Алисия. Която не пропусна да напомни, че преди време и детето й - Валери-младши, беше намесено в подобен тип публикации, за които се смята, че са поръчани от Лозанова.

Николета и АлисияТогава беше разпространена информация, че Валерко е псувал втората жена на баща си. Нещо, което Алисия още тогава окачестви като абсолютна лъжа и измишльотина. Която наранила малкия.

Изглежда войната между двете, която никога не е затихвала, е на път да се развихри отново с пълна сила. Николета е готова на всичко, за да очерни съперницата си и да изкара себе си светица. След като се озова в същата позиция като Алисия - зарязана от Валери. Самата изпълнителка пък очевидно няма намерение да й позволи да създава интриги и да разпространява лъжи за нея, категорични са онлайн потребителите.