март 28, 2024

Алисия урежда на работа Христина на Благой

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-urezhda-na-rabota-hristina-na-blagoy/146477 Kliuki.net
Алисия урежда на работа Христина на Благой

Алисия се мъчи да набута приятелката си да стане модел

Благодарение на близката си приятелка Алисия, Христина, бившата на Благо Георгиев записа първия си ден трудов стаж. Поп фолк певицата се е погрижила за най-добрата си приятелка, която не успяла сама да си намери някаква работа.

[caption id="attachment_91764" align="alignleft" width="300"]Алисия уреди Христина на работа Алисия уреди Христина на работа[/caption]

И как да се справи бившата футболна половинка като няма нито подходящо образование, нито трудов стаж в каквато и да била област. Цял живот е чакала и получавала всичко на готово. Живот като на кино. Единственият ангажимент досега са били грижите за двете деца. Реално погледнато, това си е задължение на всяка майка, независимо какъв е бащата на децата й, богат или беден.

Но досега Христина го е давала основно футболна съпруга, обезпечена отвсякъде от богатия си и щедър футболист. Благой не я е лишавал от нищо, нито от скъпи парцалки, нито от разни глезотийки, угаждал е на капризите й. Е, съвсем естествено е, защо никъде не може да си намери работа. Защото никой работодател не иска да наеме кандидат с такава характеристика.

И на помощ се притичва съпричастната към неволите на гимнастичката Алисия. Със съдба, частично близка до нейната, и певицата е бивша на футболисти, тя ходатайства за приятелката си и успява да я уреди на работа.

Така красивата Христина започва да трупа трудов стаж. Засега има само ден. Но ако й хареса новата работа като рекламно лице, могат да станат и повече. Все пак да събличаш и обличаш разни дрешки, да ги рекламираш едва ли е толкова непосилно бреме. Дори и за някого без трудов стаж, научиха от hotarena.net.

Навярно сега , когато е горда, че работи, както сподели самата хубавица, и вече са заровили томаховките на войната с бившия си съпруг, красивата и досега доста глезена от живота жена, ще се приземи и ще вземе собствената си съдба в ръцете си.