април 19, 2024

Алисия ужаси с белези и бръчки в нова фотосесия (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-uzhasi-s-belezi-i-brachki-v-nova-fotosesiya-snimka/146571 Kliuki.net
Алисия ужаси с белези и бръчки в нова фотосесия (Снимка)

Алисия шашна всички със състарената си визияАлисия смята да провокира с новия си албум

Алисия шашна всички с визията си. Певицата пусна няколко кадъра от промото към новия си албум, с който се кани да провокира феновете си. И тя действително успя, но за нейно съжаление, не по начина, по който го иска.

[caption id="attachment_92188" align="alignright" width="300"]Алисия с фотошоп и очила изглежда доста по-добре Алисия с фотошоп и очила изглежда доста по-добре[/caption]

В един от кадрите лицето й е снимано от твърде близо и камерата не е оставила и грам съмнение как точно изглежда звездата, дори и със слоевете грим. А именно - буквално окепазена от твърде много пластики. Лицето на изпълнителката е сбръчкано, а на челото й ясно се забелязва и дълбок белег. Освен това кожата на бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов изглежда кошмарно повяхнала, втрещени са феновете.

[caption id="attachment_92189" align="alignleft" width="300"]Алисия в кадър от обложката за албума си Алисия в кадър от обложката за албума си[/caption]

Можем само да гадаем каква е причината за кошмарния вид на Алисия - калпави операции или просто мъка след раздялата й с вратаря, която се отразява на вида й. Най-вероятно и самата изпълнителка осъзнава, че лицето й изобщо не е в перфектна форма и затова е решила да заложи на изпитан трик за обложката на албума си. А именно - разголено тяло и провокативни пози, видяха от hotarena.net.

Певицата буквално се дупи на фотографите, стъкната в мега изрязано боди, което не оставя абсолютно нищо на въображението. В комбинацията с черните, кожени ботуши, стигащи до средата на бедрото, пънещата се да се доказва като стилна дама Алисия е доста далеч от образа на елегантна дама, втрещени са онлайн потребителите. И изглежда направо евтино, категорични са форумци.

По всичко личи, че певицата смята да наблегне на фотосите, които я показват отдалеч и в гръб, за да не се забелязват бръчките по лицето й, хилят се феновете.

[caption id="attachment_92190" align="alignleft" width="300"]Алисия реши да залага на провокации Алисия реши да залага на провокации[/caption]