май 05, 2024

Алисия вече не крие, че е бременна? (Снимки с коремче)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-veche-ne-krie-che-e-bremenna-snimki-s-koremche/145195 Kliuki.net
Алисия вече не крие, че е бременна? (Снимки с коремче)

Алисия май е на път да сбъдне мечтата си да върже Ники МихайловАлисия изненада феновете си с наедряло коремче на участие

Алисия изненада феновете си на последното си участие. Изпълнителката се появи с плътно прилепнала по нея рокля, под която се очертаваше доста съмнително коремчето й. Това накара феновете на звездата да се надяват, че любимката им очаква дете от половинката си Ники Михайлов. Нещо, за която самата тя неведнъж е намеквала, че мечтае да й се случи.

[caption id="attachment_83680" align="alignleft" width="300"]Крие ли Алисия коремче? Крие ли Алисия коремче?[/caption]

За момента обаче вратарят бие отбой, тъй като е на мнение, че кариерата му е на първо място за него. Последната поява на Алисия е на път да обърне това. На гостите в популярен столичен клуб им направи силно впечатление, че тясната рокля за звездата беше съмнително опъната точно върху коремчето й.

"Дали пък най-накрая не очаква дете?", чудят се форумци. Самата певица неведнъж е споделяла, че малкият Валерко много иска да си има братче или сестриче. Така че нищо чудно двамата с вратаря да са се решили на стъпката, още повече, че връзката им премина през всякакви изпитания и въпреки това оцеля.

АлисияНякои от онлайн потребителите обаче се отнесоха доста скептично към новината за евентуална бременност на изпълнителката. Много от тях дори заподозряха, че коремчето на Алисия изглежда по-очертано заради модела и десена на тоалета й. Който създава зрителна илюзия, че певицата чака дете. В подобна ситуация изпадна и Радина Кърджилова през лятото.

Папараци изловиха актрисата в прилепнала по нея рокличка, под която се очертаваше ясно доста изпъкнало коремче. В последствие обаче се оказа, че Кърджилова не е бременна, а просто е преяла на обяд. Както самата тя услужливо обясни няколко дена след като кадрите взривиха онлайн пространството.

А вие как мислите? Крие ли Алисия коремче или става въпрос за игра на светлината?

Алисия