март 28, 2024

Алисия заби Николета в земята с танци (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-zabi-nikoleta-v-zemyata-s-tanci-video/143802 Kliuki.net
Алисия заби Николета в земята с танци (Видео)

Алисия за пореден път излезе едни гърди пред съперничката си след като обра овациите с танцовите си умения

Алисия за пореден път изпревари съперницата си Николета Лозанова, коментират феновете. Певицата пусна нова песен, в клипа към която демонстрира завидни танцови умения. За разлика от плеймейтката, която преди няколко месеца се появи в клипа на чалгаджията Жоро "Твоето обичане".

[caption id="attachment_71682" align="alignleft" width="300"]Алисия заби Николета в земята с танци Алисия заби Николета в земята с танци[/caption]

В него съпругата на Валери Божинов се напъваше да се прави на танцьорка, но определено не й се получи, смеят се форумци. За сметка на това Алисия успя да впечатли феновете с танците си към песента "Не пропусна". В клипа към парчето звездата на Ара отново танцува с балет - нещо, станало типично за нея в последните й видеа. Онлайн потребителите не останаха безразлични към това и побързаха да я поздравят за решението да поразчупи песните си. Нещо повече, според голяма част от почитателите, звездата става все по-добра в танците.

"Определено се справя супер! Има талант и за танци", не крият възторга си форумци. И отново напомнят как Николета стана за смях преди няколко месеца с напъните си да покаже, че може да танцува.

Естествено, появиха се и критици на Алисия, които не крият, че макар да се справя доста по-добре от плеймейтката, певицата има нужда да поработи още доста време със специалист-хореограф, за да може да се нарече наистина танцьорка.

Изгледайте и вие видеото на "Не пропусна" на Алисия и преценете сами справя ли се звездата с танците или не.