март 21, 2023

Алисия заби още един бивш на Николета!

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-zabi-oshte-edin-bivsh-na-nikoleta/142185 Kliuki.net
Алисия заби още един бивш на Николета!

Певицата се сближила с новия си още докато била с Ники Михайлов

Алисия действително има нов мъж до себе си! След като самата тя призна, че е обвързана, феновете побързаха да се зарадват, че певицата се е събрала отново с Ники Михайлов. За тяхно съжаление обаче новата половинка на звездата не е футболистът.

[caption id="attachment_58866" align="alignright" width="214"]Алисия отново отмъкна гадже на Николета Лозанова Алисия отново отмъкна гадже на Николета Лозанова[/caption]

Мъжът до Алисия е пловдивският богаташ и плейбой Мартин Иванов, познат като Мартин Данона, научиха ексклузивно от hotarena.net. Двамата все по-често били забелязвани заедно и дори на празниците били неразделни. Запознати издават, че Алисия и Мартин се сближили още докато певицата била с Ники Михайлов. Тогава обаче помежду им не се случило нищо, тъй като и двамата били обвързани.

Любопитното е, че преди време името на Данона също беше свързвано с Николета Лозанова като на двамата дори им беше приписвана кратка авантюра. След която обаче паралията набързо би шута на плеймейтката. Ако тези упорити слухове се окажат верни, излиза, че звездата на Ара е забила още един бивш на Лозанова, след вратаря.

Като потвърждение на тези слухове идват и откровено злобните коментари в мрежата по адрес на новата двойка. Потребителите са убедени, че зад обидите и заплахите стои не друг, а Николета. Която излива яда върху съперницата си, скрита зад анонимни коментари.