юни 26, 2024

Алисия закова Николета: Валери искаше най-много мен

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-zakova-nikoleta-valeri-iskashe-nay-mnogo-men/143669 Kliuki.net
Алисия закова Николета: Валери искаше най-много мен

Алисия отговори недвусмислено на демонстрациите на Николета и любовта й с Валери

Алисия закова Николета! В поредния рунд на войната между двете, певицата определено успя да вземе превес. В профила си в Инстаграм Алисия публикува снимка на баща с малкия му син, които чисто визуално изключително много приличат на Валери Божинов и малкия Валерко. Текстът към трогателния кадър също е повече от недвусмислен.

[caption id="attachment_70605" align="alignleft" width="300"]Алисия отново нападна Николета Лозанова Алисия отново нападна Николета Лозанова[/caption]

"Тате, ти момче или момиче си искал повече? Ами аз най-много исках майка ти", написа Алисия към фотоса. Което за феновете е повече от ясно, че е насочено към Валери. И по-скоро към съпругата му Николета Лозанова, която отмъкна футболиста от певицата. "Ясно е какво иска да каже, че е жената, която Валери е искал най-много", коментират форумци.

[caption id="attachment_70606" align="alignright" width="285"]Постът на Алисия Постът на Алисия[/caption]

Постът й идва точно след като Николета Лозанова публикува снимка, на която се целува страстно с футболиста. Демонстрирайки за пореден път колко влюбени са двамата, най-вероятно с цел да дразни Алисия, убедени са запознати. Певицата обаче й отговори повече от подобаващо, видяха от hotarena.net.

Любопитното е, че буквално минути след като качи снимката с посланието в профила си, Алисия я изтри. Явно се е усетила колко явен е постът й, смятат почитателите й. От Kliuki.net обаче успяхме да я запазим и да ви покажем какво всъщност се върти в главата на Алисия.