април 16, 2024

Алисия засенчи Николета със златни очила

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-zasenchi-nikoleta-sas-zlatni-ochila/143538 Kliuki.net
Алисия засенчи Николета със златни очила

Алисия последва модата, засенчи Николета с нова придобивка

Алисия упорито върви по стъпките на Николета и Азис. Модната икона на поп фолка стана поредната членка на клуб „Златни очила“. Певицата се щракна с най-новия си аксесоар—златни очила досущ като тези на Лозанова.

Марковият аксесоар на звездата поразително прилича на този на бившата й съперница. Но според феновете очилата отиват много повече на Алисия.

Снимката за броени минути бе харесана от повече от 200 човека. А обожаващите я фенове не спряха да я засипват с коментари и комплименти.

[caption id="attachment_69476" align="alignright" width="300"]Алисия засенчи Николета със златни очила Алисия засенчи Николета със златни очила[/caption]

Из форумите пък се майтапят, че сега Николета пак може да обяви война на Алисия. „За чифт очила се скара с Андреа, колко му е да нападне и Ася“, смеят се зевзеци.

Колко струва модния моден аксесоар на фолк звездата засега не е ясно, но със сигурност е далеч над обявената средно статическа работна заплата. За разлика от Николета обаче, Алисия поне е дискретна и избягва да парадира с безумно скъпите марки, на които е притежател.

[caption id="attachment_69475" align="alignleft" width="300"]Николета вече не е номер 1 Николета вече не е номер 1[/caption]

Що се отнася до това, на коя аксесоарите повече отиват, по всичко личи, че феновете на Алисия са на мнение, че модните очила повече на нея й подхождат. От друга страна, почитателите на Николета пък претендират, че тя е въвела бутиковата мода.

А вие как мислите? На коя очилата повече отиват?