март 29, 2024

Алисия живее в истински лукс при Ники в Турция (Фото)

https://kliuki.net/kliuki/alisiya-zhivee-v-istinski-luks-pri-niki-v-turciya-foto/145362 Kliuki.net
Алисия живее в истински лукс при Ники в Турция (Фото)

Алисия ще се радва на грижите на трима прислужника в дома на половинката сиАлисия определено уцели шестица от тотото с вратаря и новия му клуб

Алисия ще се шири в истински лукс в дома на Ники Михайлов в Турция. Певицата ще се радва на къща, която достойно може да съперничи на замък от приказките. Със също толкова приказна градина. Освен лукса в самата постройка, градината на мястото заслужава не по-малко внимание.

[caption id="attachment_84782" align="alignleft" width="300"]Алисия ще се шири в истински лукс при Ники Алисия ще се шири в истински лукс при Ники[/caption]

Самият Ники Михайлов вече се похвали с част от нея по време на последната си тренировка, заедно с физиотерапевта си. Оказа се, че вратарят се отдава на част от физическите си занимания именно в нея. От кадъра ясно се вижда, че лятната градина на вратаря е за завиждане. Лимонените дръвчета са отрупани с плодове, които буквално очакват да бъдат откъснати.

Според запознати това далеч не е единствената екстра, на която ще се радва Алисия в новия си дом. В разкошната градина на къщата има още куп плодни дръвчета, а също и специална беседка за отдих, научиха от Hotarena.net. И за да бъде разкошът пълен, певицата ще разполага с грижите на трима прислужника, които освен да се грижат за уюта на къщата и на градината, ще трябва да подсигурят и нейния собствен комфорт.

Както знаете, преди няколко дена стана ясно, че Алисия вече се е пренесла да живее при Ники в Южна Турция, където е отборът му. Вратарят се погрижи посрещането й да е подобаващо като й подари сладки домашни чехли, за да може половинката му веднага да се почувства като у дома си.

Друг е въпросът, че част от онлайн потребителите се оказаха скептични по отношение на решението на певицата. Според тях звездата на Ара се е нанесла при гаджето си не толкова от желание да бъде нон стоп с него, колкото от страх. Изпълнителката е изпаднала в ужас, че докато е далеч от нея шавливият вратар бързо ще й намери заместничка. Затова и предпочита да го държи под око.