ноември 30, 2023

Алла Пугачова показа ново лице за рождения ден на близнаците (Примадоната изглежда странно след корекциите – Снимки)

Пластичен хирург разкри, че примадоната е прекалила с пластиките

https://kliuki.net/kliuki/alla-pugachova-pokaza-novo-lice-za-rozhdeniya-den-na-bliznacite-primadonata-izglezhda-stranno-sled-korekciite-snimki/209214 Kliuki.net
Алла Пугачова показа ново лице за рождения ден на близнаците (Примадоната изглежда странно след корекциите – Снимки)

През последните месеци Алла Пугачова  беше недоволна от външния си вид, в резултат на което забрани на съпруга си да публикува нейни снимки. За да отпразнува 10-годишнината на дъщеря си Лиза и сина си Хари, певицата най-накрая „приведе себе си в ред“. Тази седмица Максим Галкин публикува две снимки на съпругата си.

Първо комикът засне как Пугачова прегръща дъщеря си. А после бившият водещ на Първи канал показа кадър от плажа - на него народната артистка  на СССР го прегърна. Блогърите внимателно разгледаха лицето на Алла Борисовна, след което мнозина признаха, че тя изглежда много по-млада от своите 74 години, но в същото време твърде неестествена. Пластичният хирург Дмитрий Зимин потвърди, че певицата е прекалила с пластичните операции.

„Има хирургическа намеса във всички части на лицето! - посочи докторът. „Всичко възможно е направено на  100%. Да, резултатът от пластичната хирургия е добър, но не е съобразен с възрастта. Когато човек над 70 се опитва да се стегне и да изглежда на 35, това винаги хваща окото. Направено е повдигане на вежди в горната трета на лицето, вероятно е извършена блефаропластика, долната трета на лицето и шията са стегнати. Според мен резултатът от пластичната хирургия трябва да съответства на възрастта на пациента. Когато човек е над 70 години и се опитва да изглежда на 35-40 години, това не е съвсем правилно. Дори на 70 можеш да изглеждаш перфектно, но не и смешно. Струва ми се, че нейното вече  е смешно и прекалено."

Източник: Космо ру