октомври 01, 2023

Алла Пугачова с нова неуспешна интервенция (Певицата втрещи със странно опъната уста и асиметрия на лицето – Снимки)

Примадоната не може да се примири със старостта, само че новата операция съвсем я обезобрази

https://kliuki.net/kliuki/alla-pugachova-s-nova-neuspeshna-intervenciya-pevicata-vtreshti-sas-stranno-opanata-usta-i-asimetriya-na-liceto-snimki/204235 Kliuki.net
Алла Пугачова с нова неуспешна интервенция (Певицата втрещи със  странно опъната уста и асиметрия на лицето – Снимки)

Заради нова пластична операция на лицето на Алла Пугачова се появи асиметрия. Примадоната бе споделила, че докато живяла в замъка в село Гряз в Русия често посещавала пластични хирурзи.

В края на май примадоната присъства на концерт на рок групата „Машина  на времето” в Кесария, Израел.

Когато  обаче Алла Борисовна излезе на сцената да поздрави музикантите публиката я засне с телефоните си. Снимки и видеа бяха разпространени в социалната мрежа и феновете на примадоната бяха шокирани от външния й вид. Те за първи път я видяха без фотошоп  и отбелязаха, че примадоната пак е имала пластична корекция.

А специалистката по пластична хирургия коментира: „Най-вероятно Алла е прибягнала до корекции на долните клепачи. Повдигнати са челото и скулите, така че има видимо подпухване и подутост  на лицето. Забелязва се неговата асиметричност и неестествени изражения.” Като добави, че това не е първата й пластична корекция, тъканите са загубили своята еластичност, а въведената в клепачите мастна тъкан води до постоянен оток, което създава асиметрия.

А  феновете коментират така: „Защо Алла няма достойнство да посрещне старостта?,”В остаряването няма нищо обидно, нито срамно, всеки ще остарее!” , са малка част от негативните  коментари.