април 26, 2024

Алла Пугачова съсипа лицето си с корекции (Примадоната се върна в Русия за погребението на Юдашкин – Снимки)

Пластичен специалист потвърди, че Алла Борсовна е направила непоправима грешка

https://kliuki.net/kliuki/alla-pugachova-sasipa-liceto-si-s-korekcii-primadonata-se-varna-v-rusiya-za-pogrebenieto-na-yudashkin-snimki/203018 Kliuki.net
Алла Пугачова съсипа лицето си с корекции (Примадоната се върна в Русия за погребението на Юдашкин  – Снимки)

Алла Пугачова, която се появи за погребението  на модния дизайнер Валентин Юдашкин не се бе връщала в Русия повече от 8 месеца. През това време външния й вид е претърпял коренни  промени. Лицето на 74-годишната примадона изглеждаше така, сякаш кожата й всеки момент може да се спука от напрежение.

Алла Борисовна се появи с огромна шапка с периферия и ако отначало всички си помислиха, че я е сложила да се скрие от журналистите, после стана ясно, че народната актриса крие съсипаното си от корекции лице.

Алла Пугачова съсипа лицето си с корекции (Примадоната се върна в Русия за погребението на Юдашкин  – Снимки)

Опитвайки да остане вечно млада звездната актриса прекали с пластиките, някои от които се оказаха неуспешни. Тя можеше да избегне например появата на неравности по кожата в долната част на лицето си като се откаже от полагането на полимерен гел в тази зона. Според руски експерт първо Пугачова има лоша генетика, а освен това в миналото си е направила няколко  операции, чиито последствия е късно да бъдат коригирани.

Алла Пугачова съсипа лицето си с корекции (Примадоната се върна в Русия за погребението на Юдашкин  – Снимки) - Снимка 2

Докторът съветва Алла Борисовна най-сетне да приеме възрастта си и после да поддържа кожата си само с помощта на апаратни процедури и инжекции.

Алла Пугачова съсипа лицето си с корекции (Примадоната се върна в Русия за погребението на Юдашкин  – Снимки) - Снимка 3

Руската знаменитост се завърна  в родината само за да си вземе последно сбогом с модния гуру и ще отлети  веднага за Израел. На гробището  тя срещна Дмитрий Песков, който се доближи до нея, целуна й ръка и й каза, че се радва да я види.