януари 30, 2023

Ама наред ли е? Рита Ора се пусна по четирибуквие на Британските модни награди (Скандални снимки)

Рита Ора изкърти всичко живо на Британските модни награди

https://kliuki.net/kliuki/ama-nared-li-e-rita-ora-se-pusna-po-chetiribukvie-na-britanskite-modni-nagradi-skandalni-snimki/197664 Kliuki.net
Ама наред ли е? Рита Ора се пусна по четирибуквие на Британските модни награди (Скандални снимки)

Певицата отново намери начин да втрещи целия свят – този път с облеклото си. На практика тя не остави нищо на въображението и се пусна почти гола пред очите на модния елит.

Подобието на рокля, което носеше, прикриваше само най-интимните ѝ части, а всичко останало бе на показ. Доколко прашките и изрязаният сутиен са пример за елегантен тоалет, Рита Ора знае най-добре.

Така, вместо да се насладим на нечие дизайнерско решение, станахме свидетели на шик от махалата. Певицата не се слави с желание да ухажва феновете си по принцип, но навирането на задник в лицата им не бе най-удачното решение. В крайна сметка всички си ги имаме и чуждите ни идват в повече.

Голият г** отдавна вече не впечатлява масата, колкото и да се смята за атрактивен. Дори и да принадлежи на Рита Ора, все пак бихме препоръчали да си го пази за себе си. Дори уж необичайният грим на блондинката не успя да замаже грандиозния ѝ гаф с облеклото. С две думи, цялостният ѝ стайлинг бе пълна трагедия. Безвкусният избор на “рокля”, елементарните сандалки и каталогът от татустудиото на показ бяха култовата сцена на Британските модни награди.

Източник: lupa.bg