април 26, 2024

Амал Клуни се промени леко на външен вид, изсветли си косата (Чаровната адвокатка по-секси от всякога – Снимки)

Няма съмнение, че съпругата на големия актьор диктува модните тенденции в света

https://kliuki.net/kliuki/amal-kluni-se-promeni-leko-na-vanshen-vid-izsvetli-si-kosata-charovnata-advokatka-po-seksi-ot-vsyakoga-snimki/197565 Kliuki.net
Амал Клуни се  промени леко на външен вид, изсветли си косата  (Чаровната адвокатка по-секси от всякога – Снимки)

Амал Клуни, освен, че спечели сърцето на на един от най-големите прелъстители на Холивуд успя да завладее и сърцата на всички дами  с безупречния си стил. Буйната й тъмна коса се превърна в нейна запазена марка и точно такава прическа изискват жените по света от  своите фризьори.

Амал Клуни се  промени леко на външен вид, изсветли си косата  (Чаровната адвокатка по-секси от всякога – Снимки)

Мнозина обаче бяха изненадани да видят, че известната адвокатка смени цвета на къдриците си в по-мек нюанс. От черен шоколад към такъв с по-кафяви тонове. Заслугата за тази нейна трансформация се дължи на известния неин фризьор Димитриос Джанетос. Който показа на публиката своя шедьовър в Инстаграм.

И въпреки, че промяната е лека, малко хора успяха да познаят госпожа Клуни. По-приглушените тонове в цвят светло кафе смекчиха острите черти на лицето на адвокатката, а гримът, който избра за тази фотосесия й придаде особен отпечатък.

А според модните експерти този нюанс ще е истински хит през следващата година. А Амал както винаги се движи една крачка пред всички други. И според всеобщото мнение тази дама сега изглежда много по-красива и съблазнителна от всеки друг път.

Точно така се появи адвокатката на връчването на годишните награди в Кенеди център във Вашингтон. Тя облече огнено-червена рокля и с новия нюанс изглеждаше много по-млада.

Амал Клуни се  промени леко на външен вид, изсветли си косата  (Чаровната адвокатка по-секси от всякога – Снимки) - Снимка 2

Джордж, който получи награда възкликна: „Израствайки в малък град никога не съм си представял, че един ден самият аз, ще съм този, който ще седи на балкона в Кенеди център.