април 23, 2024

Аман от капризи! Адел отсвири луксозен хотел с личен иконом (Певицата превъртя преди участие)

Адел се изживява като голяма звезда

https://kliuki.net/kliuki/aman-ot-kaprizi-adel-otsviri-luksozen-hotel-s-lichen-ikonom-pevicata-prevartya-predi-uchastie/197013 Kliuki.net
Аман от капризи! Адел отсвири луксозен хотел с личен иконом (Певицата превъртя преди участие)

Напук на хората, които ѝ осигуряват участия, певицата реши да прояви претенции. И буквално отсвири мегалуксозен апартамент, уреден от организаторите на последните ѝ изпълнения. На всичкото отгоре жилището било снабдено с личен иконом, който имал единствената задача да изпълнява прищевките ѝ. Сделката с Caesar Palace Colosseum всъщност разказа фамилията на собствениците, защото буквално ги изправи срещу неадекватните решения на голямата им звезда за вечерта – именно нашата Адел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Според слуховете тя буквално изтрещявала преди участие и си позволявала всякакви крайни решения, при положение че дори не била убедена какво точно иска. Именно факсовете ѝ я накарали да откаже настаняване в луксозното бижу. На всичкото отгоре наперената певица буквално се натресла при конкуренцията, като хич не ѝ мигнало окото, че трябва и да си плати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Е, откакто реши да се завръща на голямата сцена, явно Адел не е спряла с претенциите. Въпросното участие на практика ѝ пълни джоба с по 1 милион долара на вечер, което си е баснословна сума. Разбира се, според пачките, влизащи в банковата ѝ сметка, певицата явно може да си позволи да капризничи, нищо че организаторите са се справили повече от перфектно. Да се надяваме, че няма да отсвири и ангажиментите си!

Източник: iwoman.bg