ноември 30, 2023

Андреа изпадна в тежко състояние

Психическото й състояние е нестабилно

https://kliuki.net/kliuki/andrea-izpadna-v-tezhko-sastoyanie/209216 Kliuki.net
Андреа изпадна в тежко състояние

За здравословния й проблем стана ясно от видео, което качи в Инстаграм профила си. На него тя лее крокодилски сълзи. Също говори несвързани неща на английски.  Тя отбелязва, че прави обръщението към определен човек и затова не говори на български.

Изпълнителката не споделя подробности относно поводът, отключил състоянието й. От думите й става ясно, че някой близък за нея човек  е напуснал живота й.

Феновете на Андреа са буквално стъписани от случващото се, но я окуражават да върви напред.  Не и върви определено. Понесе тежко раздялата си с Кубрат Пулев след дългогодишната връзка и няма сили да продължи.

Самият Кубрат е много разтревожен за бившата си половинка. Той казва, че когато си бил толкова време  с някого, няма как да ти стане напълно безразличен. Двамата се разделиха преди повече от две години, той вече има две деца от новата си половинка Розали Петрова, но твърди, че още уважава и държи на Андреа като човек и приятел.

Докато спортистът си продължава живота, тя не спира да цикли на едно място. Не се докосва и не поглежда друг мъж, а и напоследък прави странни неща.

Източник: telegraph.bg