юли 14, 2024

Андрей издаде: Илиян Киряков не е Къртицата?!

https://kliuki.net/kliuki/andrey-izdade-iliyan-kiryakov-ne-e-karticata/143209 Kliuki.net
Андрей издаде: Илиян Киряков не е Къртицата?!

Андрей се издаде, че Илиян Киряков не е Къртицата, направи лапсус в ефир

Андрей Арнаудов сгафи в ефир и за малко да издаде кой е Къртицата. Водещият се изтърва, че Евгени Иванов — Пушката е саботьорът в Групата, с което почти успя да го прати на номинации. Буквално до последния момент Евгени водеше срещу Илиян Киряков. В крайна сметка обаче футболистът спечели по-голям вот на недоверие от зрителите и бе пратен на номинации.

Номинацията си Илиян Киряков получи, след като няколко пъти проваля мисиите, къде нарочно, къде неволно. По време на изпитанието във водната клетка, той и Жоро единствени имаха шанса да стигнат до успех, но в последния момент Киряков вдигна пръст да го извадят. На изпита по география той отново подведе съотборниците си и те изгубиха играта. А в изпитанието със скокове до последно го уговаряха.

[caption id="attachment_66625" align="aligncenter" width="300"]Андрей се издаде, че знае кой е Къртицата Андрей се издаде, че знае кой е Къртицата[/caption]

Всички тези гафове според феновете се дължат именно на факта, че Киряков е саботьорът. И това, че умело саботира групата по време на мисиите. В момента Къртицата ударно печели в съревнованието с групата. Докато участниците непрекъснато се замесват в скандали и интриги.

[caption id="attachment_66626" align="aligncenter" width="300"]Илиян Киряков не е Къртицата?! Илиян Киряков не е Къртицата?![/caption]

След лапсуса на Андрей снощи обаче, голяма част от феновете започнаха да се съмняват дали Илиян Киряков е Къртицата. „Да не е Евгени Иванов?“, „Андрей се издаде, че Пушката е Къртицата“, твърдят фенове. Самият Андрей е категоричен, че не знае кой е Къртицата и до последно е бил убеден, че Христина Русева е саботьорът. След като научил, че не е тя останал буквално изумен от признанията й.