септември 24, 2023

Анджелина Джоли без грим - бледа и състарена (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-bez-grim-bleda-i-sastarena-snimki/146266 Kliuki.net
Анджелина Джоли без грим - бледа и състарена (Снимки)

Анджелина Джоли без грим е бледа и безлична

Анджелина Джоли без грим е доста далеч от образа на една от най-сексапилните жени в света

Анджелина Джоли без грим няма нищо общо с блестящата красавица, която сме свикнали да виждаме във филмите и по кориците на списанията. Холивудската звезда беше изловена по време на среднощен шопинг в един от бутиците на Ив Сен Лоран в Бевърли Хилс.

[caption id="attachment_90700" align="alignleft" width="300"]Анджелина Джоли стряска без грим Анджелина Джоли стряска без грим[/caption]

Съпругата на Брад Пит използва прикритието на нощта, за да се появи в магазина и да се отдаде на пазаруване, необезпокояван от любопитните фенове.

Поради тази причина и Анджи беше абсолютно неглиже, със свободни дрехи и без капчица грим. Актрисата обаче не беше предвидила дебнещите я папараци. Които не пропуснаха възможността да я щракнат в напълно натурален вид.

Който, нека бъдем честни, е доста далеч от блестящия й, дори съвършен образ на невероятна красавица, която ни гледа от кориците. Не че на живо Анджелина Джоли е грозна. Просто е по-скоро безлична и по нищо не се различава от обикновените, неизвестни жени.

Звездата показа доста блед, направо безличен вид, който си е стряскащ, категорични са онлайн потребителите. Това, в съчетание с изключително умореният й вид, опрeделено я състаряваха и малко хора биха заподозрели, че актрисата е едва на 39 години. "Изглежда минимум на 45-46", втрещени са форумци.

Очевидно изтощителните диети, на които се подлага от години, се отразяват негативно на външния вид на актрисата. Джоли е болезнено слаба, което се вижда от плашещо тънките й ръце, които се подават под черната й блуза, видяха от bgreality.bg.

Проблемите, за които се говори, че има със съпруга си Брад Пит, също влияят на състоянието й, убедени са близки до звездната двойка.

Анджелина Джоли Анджелина Джоли anji2 anji3