юни 08, 2023

Анджелина Джоли бременна? Вижте как се крие с широки дрехи (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-bremenna-vizhte-kak-se-krie-s-shiroki-drehi-snimki/143357 Kliuki.net
Анджелина Джоли бременна? Вижте как се крие с широки дрехи (Снимки)

Анджелина Джоли бременна - тази новина обиколи за нула време световните медии днес

Анджелина Джоли бременна? Този слух обиколи за нула време световните медии днес и естествено предизвика вълнение сред феновете на звездата. Любопитното е, че информацията дойде не от къде да е, а от самата Мека на киното - Холивуд. Хора от гилдията издават, че актрисата не просто отново е бременна, ами отново очаква близнаци, научиха от hotarena.net.

[caption id="attachment_67826" align="alignright" width="185"]Анджелина Джоли бременна? Анджелина Джоли бременна?[/caption]

Новината буквално взриви медийното пространство, още повече, че Анджи преди няколко месеца обяви намеренията си да се подложи на операция за премахване на яйчниците. Напълно е възможно обаче половинката на Брад Пит да е размислила и да е решила отново да дари любимия си с наследници. И макар слухът да не е потвърден лично от нея, Анджелина Джоли допълнително предизвика съмнения при появата си на скорошно официално събитие.

[caption id="attachment_67827" align="alignleft" width="198"]Анджелина Джоли бременна? Анджелина Джоли бременна?[/caption]

На него красавицата се беше стъкнала с изключително широки дрехи - блуза и панталон, декорирани с голям шал. Според гости на събитието, Джоли се е спряла напълно умишлено на този тоалет, за да прикрие нарастващото си коремче. А също и наддадените от нея няколко килца, резултат от бременността.

"Анджелина Джоли бременна отново? Страхотно!", кефят се почитателите на звездата. Които нямат търпение любимката им да дари с още наследници половинката си Брад Пит.