февруари 23, 2024

Анджелина Джоли имала кошмарно детство

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-imala-koshmarno-detstvo/144942 Kliuki.net
Анджелина Джоли имала кошмарно детство

Анджелина Джоли е била постоянен обект на подигравки и тормоз от страна на съучениците

Анджелина Джоли е имала кошмарно детство. Една от най-красивите жени на планетата като малка отказвала да ходи на училище, заради зверските подигравки и тормоз, на които е била подложена от страна на децата в училище. Това разкри бавачката на звездата Кис Ръндъл. Възрастната жена разказва, че Анджелина Джоли е била обект на постоянни гаври и злостни подмятания както от момичетата, така и от момчетата. Основна причина за подигравките са били плътните устните, с които впоследствие красавицата стана известна по цял свят.

[caption id="attachment_81995" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли е била обект на подигравки Анджелина Джоли е била обект на подигравки[/caption]

Именно кошмарното детство в училище докаравало малката Анджи хиляди пъти до ръба на депресията. Потисната от подигравките на другите деца, актрисата започнала да не се харесва и да мисли, че е дебела. Това пък я накарало да спре да се храни, което, след години, прерасна и в анорексия. Бавачката на Анджелина Джоли разказва, че по време на цялото си детство, красавицата нито веднъж не се вписала в средата, в която са били останалите й връстници.

В един момент вече порасналата тийенйджърка започнала да търси отдушник на болката си в наркотиците и в желанието да си причинява болка като се самонаранява, предават от bgreality.bg.