април 16, 2024

Анджелина Джоли на ръба на силите си, прилича на скелет (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-na-raba-na-silite-si-prilicha-na-skelet-snimka/143711 Kliuki.net
Анджелина Джоли на ръба на силите си, прилича на скелет (Снимка)

Анджелина Джоли няма нищо общо с някогашната блестяща красавица

Анджелина Джоли успя сериозно да уплаши феновете при скорошно свое появяване пред публика. Една от най-красивите жени в света не прилича на себе си, а от някогашният й сексапил няма и следа.

[caption id="attachment_70917" align="alignright" width="204"]Анджелина Джоли ще се счупи от слабост Анджелина Джоли ще се счупи от слабост[/caption]

Голяма част от хората дори не успели да разпознаят Анджелина Джоли при излизането й от хотела. Актрисата съвсем се е свършила, констатираха шашадисаните почитатели. В тяло звездата буквално е заприличала на скелет, а пръстите на ръцете й чак изглеждат изкривени от слабост. На фона на хилавото тяло, главата на Анджи изглежда огромна, а опънатото й от ботокс лице завършва цялата гротескна картинка, коментират почитателите на звездата.

Съвсем естествено, ужасният вид на Анджелина Джоли отново разпали слуховете, че холивудската звезда страда от анорексия. Както знаете, от години се шушука, че половинката на Брад Пит има сериозни проблеми с манията си да бъде слаба. Анджи буквално отказвала да се храни, притеснена, че това ще се отрази на фигурата и съответно на имиджа й на секссимвол.

Само дето вманиачена по килограмите си, звездата изпадна в другата крайнов. А именно - едвам да стои на краката си от слабост, видяха от hotarena.net.