май 02, 2024

Анджелина Джоли не прилича на себе си: Изтощената и тъжна актрисата втрещи с траурен вид – Снимки)

Отслабналата напоследък Джоли неузнаваема

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-ne-prilicha-na-sebe-si-iztoshtenata-i-tazhna-aktrisata-vtreshti-s-trauren-vid-snimki/206135 Kliuki.net
Анджелина Джоли не прилича на себе си: Изтощената и тъжна актрисата втрещи с траурен вид  – Снимки)

Анджелина Джоли все още не може да се възстанови след провала на аферата й със  завидния ерген от САЩ Дейвид Ротшилд. Двойката бе на среща, даже папараците успяха да ги снимат заедно, но любовната им връзка бе предопределена да не се осъществи,  приключи толкова бързо както и започна.

Каква е истинската причина не стана ясно, но в последствие актрисата изсветли косата си. Феновете в мрежата веднага заключиха, че след раздяла всяка жена започва да променя външния си вид като започва от прическата.

Анджелина Джоли не прилича на себе си: Изтощената и тъжна актрисата втрещи с траурен вид  – Снимки)

Дълго време след развода с Брад Пит Джоли остана сама, а сега е готова а влезе в нова връзка с мъж, но не й се получава. Многодетната майка се опива да се държи на положениие и да не показва самотата си. Но папараците успяха да я снимат на вечеря с осиновения й син Пакс.

Анджелина Джоли не прилича на себе си: Изтощената и тъжна актрисата втрещи с траурен вид  – Снимки) - Снимка 2

Холивудската знаменитост бе облечена в тотална черна визия. Състояща се от черен шлифер, рокля и съвсем равни обувки „балеринки”. Строги очила с черни рамки допълниха целиия й тоалет.

Анджелина Джоли не прилича на себе си: Изтощената и тъжна актрисата втрещи с траурен вид  – Снимки) - Снимка 3

Заради посърналото лице на Анджеина Джоли и прекалено тъмния тоалет сякаш тя не отиваше на вечеря, а все едно на помен.Не е  изненада, че повечето  й фенове изразиха загриженост за именитата си любимка заради прекомерната й слабост: „Горката Джоли вижда се, че не може да влезе във форма”, „Ужас, пак стана много слаба”, пишат хората  за звездата.

Източник: wday.ru