март 28, 2024

Анджелина Джоли обвини Брад, че душил и пребил едно от децата (Актрисата с нов иск срещу бившия си – Подробности)

Актрисата е решила да досъсипе бившия си с нов иск, обвинява го в нови скандали след 6 години

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-obvini-brad-che-dushil-i-prebil-edno-ot-decata-aktrisata-s-nov-isk-sreshtu-bivshiya-si-podrobnosti/167359 Kliuki.net
Анджелина Джоли обвини Брад, че душил и пребил едно от децата (Актрисата с нов иск срещу бившия си – Подробности)

Анджелина Джоли и бившият и мъж се разделиха преди шест години. Но скандалите около двойката не стихват. Сега актрисата е завела ново дело срещу него . И то не е за пари или попечителство над наследниците. Причината е домашно насилие.

Историята на бившите съпрузи изглежда много скандална и дори странна. Забелязват се някои несъответствия , но нека опитаме да разберем какво всъщност се е случило.

Става въпрос за оня злополучен полет, по време на който между съпрузите се разрази скандал, който бе последван от развод.

От съдебните документи става ясно, че по време на дълъг нощен полет Пит подложил Анджи и децата им на физически и емоционален тормоз.

Според нея той се сбил с едно от децата им преди са кацнат на летището, а тя се поинтересувала какво е станало и актьорът я обвинил, че много глези децата и я нападнал.

Той я завлякъл в банята на самолета и започнал да й крещи, пише в съдебните документи. После я хванал за главата , разтърсил я грубо и я блъснал в стената.

В резултат двойката продължила със скандалите и то пред погледите на наследниците им. Твърди се, че едно от тях се помъчило да защити крехката си майка но Брад нападнал и него. Тогава Джоли се пробвала да укроти Пит,но той отново я блъснал. А тя пострадала , като си наранила гърба в една от седалките.

Децата им искали да се намесят, но актьорът бесен стиснал едното за врата, а другото ударил в лицето.

Това са аргументите на Джоли и тя ги е написала в заявлението си: „Те се молеха на баща си да спре и бяха много уплашени, а някои се разплакаха”, си спомня тя.

По време на останалото пътуване актрисата с наследниците си запазили мълчание, за да се предпазят от гнева на баща си. „ Никой не смееше да припари до тоалетната , а Пит от време на време се появяваше от опашката на самолета и продължаваше да ги ругае. Даже заля Джоли с бира, а децата с и с бира и червено вино. Като накрая заспа. След кацането Анджелина го събуди и му каза, че тя с малките ще отидат на хотел и няма да се приберат вкъщи. Той забрани на всички да слизат от самолета и 20 минути ги държа. След което отново прибягна до насилие върху едното от децата” пише в документите за съда.

Целият случй звучи повече от ужасно. Но някои започват да си задават въпроси. Те питат защо Анджелина мълча в продължение на 6 години. Тя можеше доста по-рано да обвини Брад. Тя е влиятелна и има същата репутация  като съпруга си. И можеше да получи справедливост още веднага.

Според чужди медии Джоли дори е подала сигнал във ФБР за насилие. Беше започнато разследване, но срещу Пит никога не бяха повдигнати обвинения. Източник, близък до Пит, казва пред британския Daily Mail: „Джоли продължава да преработва и преосмисля описанието си на събитията, случили се преди години, добавяйки напълно невярни  неща всеки път, когато не успява да постигне това, което си е намислила. Нейната история търпи непрекъснато развитие. Анджелина и нейният екип продължават си спомнят някои нови неща  и от месеци  поднасят  фалшива информация."