април 24, 2024

Анджелина Джоли - от закръглена тийнейджърка до световна красавица (Снимки + Видео)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-ot-zakraglena-tiyneydzharka-do-svetovna-krasavica-snimki-video/142255 Kliuki.net
Анджелина Джоли - от закръглена тийнейджърка до световна красавица (Снимки + Видео)

Световният секссимвол премина през доста метаморфози, за да достигне до днешната си зашеметяваща визия

Анджелина Джоли безспорно е сред най-красивите жени в целия свят. Актрисата е в мокрите сънища на хиляди мъже, а жените мечтаят за плътните й устни и сексапилен котешки поглед. Това обаче невинаги е било така. Като малка Анджи е била доста пухкаво дете.

[caption id="attachment_59412" align="alignleft" width="300"]Анджелина Джоли като млада Анджелина Джоли като млада[/caption]

От kliuki.net намерихме уникално видео, показващо метаморфозите на актрисата през годините. От първите кадри ни гледа дебеличко момиче с бузки. В следващите госпожицата вече е пораснала, за да се превърне в елегантна малка госпожица. Която след това става истинска тийнейджърка-бунтарка - с къса коса и тежък грим. По време на брака си с Били Боб Торнтън звездата продължава да се придържа към бунтарския си имидж. По това време двамата съпрузи втрещиха света като обявиха, че носят на вратовете си стъкленица с кръвта на другия.

Връзката й с Брад Пит, с когото Анджи е и до днес, й се отрази повече от добре, коментират феновете й. Красавицата отново заложи на женствения си имидж, пускайки косата си дълга и отказвайки се от фрапантния, тежък грим. Разгледайте и вие във видеото метаморфозите във визията, през които премина Анджелина Джоли, за да достигне до вида си днес.

[gallery link="file" ids="59413,59414,59415"]