април 16, 2024

Анджелина Джоли плаши с кльощави крака (Снимки от почивката й)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-plashi-s-klyoshtavi-kraka-snimki-ot-pochivkata-y/144966 Kliuki.net
Анджелина Джоли плаши с кльощави крака (Снимки от почивката й)

Анджелина Джоли вече буквално е станала кожа и кокали от диети

Анджелина Джоли се е стопила съвсем, краката й се изкривиха от слабост

Анджелина Джоли слабее с все по-застрашителни темпове. Една от най-красивите жени в света се топи с всеки изминал ден, а феновете й вече сериозно се притесняват за здравето й. Новоизлюпената госпожа Пит вече е станала кожа и кокали, а това си пролича особено ясно по време на почивката й в Малта, на която е заедно със съпруга си Брад Пит и шестте им деца.

[caption id="attachment_82166" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли отслабна още повече Анджелина Джоли отслабна още повече[/caption]

На яхтата, която звездното семейство нае специално за ваканцията си, Анджелина Джоли за пръв път си позволи да се разхожда неглиже по къси панталонки. Както знаете, актрисата предпочита дългите до земята рокли и панталони, които да не разкриват нищо от долната част на тялото й. И явно има защо. Очевидно хубавицата също не се чувства комфортно с прекалено слабите и крака.

Анджелина ДжолиКоито, обути в късите панталонки, изглеждаха още по-кльощави, а според феновете, дори са се изкривили от слабост. Действително Анджелина Джоли изглежда сякаш е отслабнала още. Както знаете, от години в медийното пространство по целия свят се шушука, че красавицата страда от анорексия. Актрисата упорито отказва да потвърди тези слухове и твърди, че единствената причина за слабото й тяло е хранителната й диета.

Едно бързо сравнение със снимките на Анджи от миналото и сега обаче говорят друго. Една от най-сексапилните жени в света е с поне 10-15 килограма по-слаба от младежките си години.

Краката и ръцете й приличат на клечки, а бузите й са хлътнали в лицето, правейки го да изглежда още по-слабо. Състоянието на звездата се влоши след смъртта на майка й - френската актриса Маршлин Балитран, с която Анджелина Джоли беше изключително близка. Последвалите скандали с баща й Джон Войто, когото хубавицата вини за смъртта на майка си, също се отразиха много зле на психиката на Джоли, която буквално спря да се храни, припомнят близки до звездата.

Анджелина Джоли Анджелина Джоли