юни 24, 2024

Анджелина Джоли се издъни с кофти грим (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-se-izdani-s-kofti-grim-snimki/143631 Kliuki.net
Анджелина Джоли се издъни с кофти грим (Снимки)

Анджелина Джоли втрещи феновете с гигантски козметичен гаф

Анджелина Джоли се изложи жестоко с кофти грим. Холивудската актриса се появи заедно с половинката си Брад Пит на премиерата на драмата Нормално сърце в Ню Йорк. Въпреки безупречният й стайлинг обаче папараците нямаше как да пропуснат комзетичният гаф, който Анджи или гримьорката й беше допуснала.

[caption id="attachment_70330" align="alignright" width="221"]Анджелина Джоли се изложи с кофти грим Анджелина Джоли се изложи с кофти грим[/caption]

По лицето и гърдите на актрисата имаше огромни количества бяла пудра, които, на силната светлина от камерите и прожекторите, изпъкваха доста гротескно. Изглежда самата Анджелина Джоли не е забелязала пропуска при излизането си от вкъщи, иначе надали щеше да се появи в този вид пред десетките очакващи я папараци.

Както знаете, звездата е изключително критична когато става въпрос за визията й, особено на официални събития. Анджелина Джоли винаги блести с безупречна визия и гафът с твърде многото бяла пудра по нея надали й е харесал. И като нищо да струва работата на гримьорката й, коментират форумци.

Въпреки козметичният пропуск обаче, Анджелина Джоли изглеждаше зашеметяващо в черната си рокля по нея и ултрависоки обувки. Красавицата буквално сияеше до половинката си Брад Пит, който пк нито за секунда не я изпусна от поглед. И не престана да държи ръката й, видяха от Daily Mail.

[gallery link="file" ids="70331,70332,70333,70334,70335,70336,70337"]