май 02, 2024

Анджелина Джоли се разходи из Ню Йорк с палто в жегата (Но съблазни, показвайки рамото си – Снимки)

Кинозвездата заложи на бляскава визия и направи секси намек

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-se-razhodi-iz-nyu-york-s-palto-v-zhegata-no-sablazni-pokazvayki-ramoto-si-snimki/207640 Kliuki.net
Анджелина Джоли се разходи из Ню Йорк с палто в жегата (Но съблазни, показвайки рамото си – Снимки)

48-годишната Анджелина Джоли може да се каже, че напоследък повече се подвизава в Ню Йорк, отколкото в Лос Анджелис. Вчера актрисата  попадна под обективите на папараците и привлече вниманието с образа си. Джоли се появи на улицата с вълнено палто, въпреки жегата от 26 градуса в Голямата ябълка. И избра същите аксесоари, с които бе забелязана преди ден – нуди токчета на Christian Louboutin и обемна чанта на Celine,с която актрисата не се разделя.

Анджелина Джоли се разходи из Ню Йорк с палто в жегата (Но съблазни, показвайки рамото си – Снимки)

Бившата съпруга на Брад Пит бе с черна макси рокля, но направи впечатление огромното й деколте, под което се показа едното й рамо без дрехи  и поведението й бе оценено като  секси закачка  от нейна страна.

Анджелина Джоли се разходи из Ню Йорк с палто в жегата (Но съблазни, показвайки рамото си – Снимки) - Снимка 2

Прическата на Джоли  бе обемна, а грима й лек, подчертан с розов руж и червило в същия цвят. Кинозвездата  изглеждаше изцяло подмладена и много освежена. Феновете макар изненадани от факта, че Джоли ходи с палто в жегите я харесаха и пишат: „Тя няма нужда да показва тялото си, за да е привлекателна!”

Анджелина Джоли се разходи из Ню Йорк с палто в жегата (Но съблазни, показвайки рамото си – Снимки) - Снимка 3

Джоли се чувства, че живее отново пълноценно, особено на фона на новините за приключения й развод с Брад Пит и уредените проблеми с попечителството на по-малките им деца. Както и приключилия спор на бившите съпрузи за винарната във Франция Шато Миравал. А още повече, че звездата ще  продуцира мюзикъл на Бродуей.

Източник: Космо ру