юни 30, 2024

Анджелина Джоли се стопи до 44 кила (Филмовата знаменитост притесни с анорексично тегло – Снимки)

Актрисата винаги е имала слаба фигура, но на прага на петдесетте изглежда като анорексичка

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-se-stopi-do-44-kila-filmovata-znamenitost-pritesni-s-anoreksichno-teglo-snimki/225701 Kliuki.net
Анджелина Джоли се стопи до 44 кила (Филмовата знаменитост притесни с анорексично тегло – Снимки)

Холивудската звезда се появи на церемонията по връчването на престижните театрални награди Тони на 16 юни в Ню Йорк. Тя беше придружена от 15-годишната си дъщеря Вивиен, която помогна в работата по мюзикъла „The Outsiders“. Анджелина избра луксозна тюркоазена рокля с голи рамене от Versace. Тя показа стройната си фигура с плосък корем и тънка талия.

След това феновете на Джоли алармираха заради нейната слабост. „Тя е толкова слаба“, „Прилича почти на скелет!“, „Анджелина вече има анорексия, трябва да я спасим“, пишат те в коментарите. Вътрешен човек каза, че при височина 169 сантиметра ако актрисата тежи само 44 килограма може да се мисли за някакво хранително разстройство.

„Анджи знае, че е много слаба. Тя също така знае, че ако носи разголена рокля, всички ще говорят за това как изглежда. Тя на практика приканва хората да коментират теглото й, като носи рокли като тази, които я карат да изглежда толкова слаба. Изглежда, че жадува за внимание“, каза анонимен източник. Тя  се чувства страхотно, просто й е удобно в тялото с това тегло. „Не толкова, че тя жадува за внимание, а че е уверена във външния си вид. Анджи обича тялото си и начина, по който изглежда, и обожава да парадира с това. Ето защо тя носи секси рокля като тази или тоалет с огромна цепка, както направи на Оскарите преди няколко години. Тя знае, че има страхотно тяло и не се страхува да го покаже", каза вътрешен човек.

Друг приятел  на знаменитостта добавя:” Джоли винаги е привличала вниманието със слабата си фигура, но днес изглежда по-стройна от всякога. Той обвинява за това бившия съпруг Брад Пит: „Войната с него, особено битката за попечителството над децата взе жертва. Когато Анджи е стресирана, тя не яде. Това не е добре, като се има предвид, че тя вече е толкова слаба.Може би и нервността покрай наградите Тони си е казала думата защото тя държеше непременно да спечели и беше толкова фокусирана върху това.”

Източник:wday.ru