февруари 05, 2023

Анджелина Джоли влезе в болница! Ще живее ли?!

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-vleze-v-bolnica-shte-zhivee-li/141709 Kliuki.net
Анджелина Джоли влезе в болница! Ще живее ли?!

Анджелина Джоли влезе в болница – новините за нея стават все по-лоши, а медиците дори се опасяват от най-лошото

[caption id="attachment_55389" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли е в болница, медиците не казват дали въобще ще живее... Анджелина Джоли е в болница, медиците не казват дали въобще ще живее...[/caption]  

Анджелина Джоли е на системи в болница, а новините за нея стават все по-лоши, научи Kliuki.net.

В момента международните издания бълват черни прогнози за състоянието й, писа „Дейли мейл”, предаде ПИК. Притесненията на феновете вече са повече от основателни.

След като самите лекари дори обявиха, че не дават големи надежди за Анджелина Джоли, то ни остава само да се молим, категоричен е говорител на семейството на красавицата. Тези дни половинката на Анджи – Брад Пит, призна, че не би могъл да се справи, ако тя си отиде.

Но никой не казва какво точно се случва с уникално прелестната актриса?!

[caption id="attachment_55391" align="alignleft" width="259"]Брад Пит няма да се справи без Анджелина, но е безсилен да й помогне Брад Пит няма да се справи без Анджелина, но е безсилен да й помогне[/caption]

Наскоро тя даже си направи завещание, което депозира при нотаруис в Лондон. Твърди се, че тя си е казала сбогом със своите прекрасни наследници. Многодетната фамилия е сполетяна от голямо нещастие, защото Анджелина Джоли е „гръбнакът”, на който се крепят основите й, сподели самият Брад Пит.

Двамата с Анджелина така и не вдигнаха пищна сватба, както планираха, защото през последните години здравето й все е засегнато сериозно. Анджелина отстрани и двете си гърди, защото искаше да избегне рак, но изглежда туморното заболяване не я подмина. Предполага се, че то се е отключило след операцията през лятото, но засега никой не потвърждава тази диагноза.

Засега е ясно само, че Анджелина Джоли е в болница по спешност и никой не дава гаранция, че тя ще живее…