юни 23, 2024

Анджелина и Брад Пит като малки – виж и останалите супер известни лица!

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-i-brad-pit-kato-malki-vizh-i-ostanalite-super-izvestni-lica/143204 Kliuki.net
Анджелина и Брад Пит като малки – виж и останалите супер известни лица!

Анджелина и Брад Пит като малки са такива сладурчета и още тогава биха били идеалната двойка, коментират ги в мрежата

Анджелина и Брад Пит като малки са такива сладурчета и още тогава са си пасвали като двойка, коментират ги в мрежата, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_66499" align="alignright" width="300"]Анджелина и Брад Пит като малки - сладурчета са, нали?! Анджелина и Брад Пит като малки - сладурчета са, нали?![/caption]

И останалите звезди, които са супер известни днес, умиляват от тези трогателни снимки.

Робърт Дауни Джуниър, Кейт Мос, Джони Деп и Джордж Клуни се усмихват невинно от архивите, които ни показват какви тийнеджъри са били те, писа изданието avtora.com.

[caption id="attachment_66500" align="alignleft" width="199"]Робърт Дауни Джуниър като тийнеджър - разпознахте ли го?! Робърт Дауни Джуниър като тийнеджър - разпознахте ли го?![/caption]

Всички са чаровници, макар и доста различни от лицата, които познаваме сега. Няма нищо чудно в това, защото не само времето е сложило своя отпечатък върху любимците, а и модата се е сменила поне няколко пъти. Едно обаче е останало като факт – и това е, че всички тези актьори са обичани не само от близките си, но и от околните, които ги познават.

Да, разликата в момента е, че тези хора са се увеличили с хиляди. Анджелина и Брад Пит са влезли в домовете на почитатели от цял свят, въпреки че мнозина от тях може би никога няма да ги срещнат на живо.

Джони Деп, Кейт Мос, Робърт и Джордж Клуни са идоли, които се радват на обожание от страна на противоположния пол. Въпреки напредналата си възраст, те не спират да предизвикват възхищение и одобрителни реакции, където и да се появят.

Как го правят?!

Може би носят харизма, а може би всичко е благодарение на магията на киното...

Вие кажете и вижте какви са като малки Анджелина и Брад Пит!

[gallery link="file" ids="66501,66502,66503"]