май 06, 2024

Анелия и Калоян Арсенов никога не са били гаджета

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-i-kaloyan-arsenov-nikoga-ne-sa-bili-gadzheta/145558 Kliuki.net
Анелия и Калоян Арсенов никога не са били гаджета

Анелия и Калоян Арсенов не са имали връзка, общите им снимки били приятелскиАнелия и Калоян Арсенов никога не са били гаджета, твърди певицата

Анелия и Калоян Арсенов никога не са имали връзка! Поне това твърди самата певица месеци след като вече месеци наред медиите в страната обсъждат предполагаемите й отношения с министерския син. В интервю за Папараци на Николета Лозанова обаче бившата съпруга на Коко Динев заяви, че богаташкият наследник не й е бил гадже, а двамата са просто добри приятели, които се уважават много.

[caption id="attachment_86019" align="alignleft" width="300"]Анелия и Калоян Арсенов били просто приятели Анелия и Калоян Арсенов били просто приятели[/caption]

Цялата история с връзката им пък тръгнала от общото им фото, което Арсенов публикувал в профила си в Инстаграм. На въпросният кадър Анелия и Калоян Арсенов изглеждат доста близки и това породи съмнения, че отношенията им са повече от приятелски. Любопитното е, че нито той, нито пък тя си направиха труда да отрекат по-рано връзката си, за която сега пайнерката твърди, че не е съществувала.

Това сериозно усъмни феновете, които заподозряха любимката си, че лъже, че с Калоян са само приятели и помежду им никога не е имало нищо. Според онлайн потребителите Анелия просто не иска да се шуми повече покрай аферата й с богаташа, която се оказа краткотрайна. И за която изобщо няма смисъл да се говори и да се обсъжда, издават я близките й, научиха от hotarena.net. Затова изпълнителката предпочела да излъже, че помежду им никога не е имало нищо, за да си спести излишно ровене в това кой кого е зарязал и защо.

Както знаете, Анелия неведнъж е изтъквала, че за нея кариерата й е на първо място и няма никакво време за сериозни отношения. Това е и причината звездата все още да е без мъж до себе си.