декември 03, 2023

Анелия и Радост си приличат много – особено в очите

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-i-radost-si-prilichat-mnogo-osobeno-v-ochite/144009 Kliuki.net
Анелия и Радост си приличат много – особено в очите

Анелия и сестра й Радост никога не са се показвали заедно, но сега е очевидно, че двете много си приличат

Анелия и Радост си приличат, особено в очите, забелязаха потребители, узна Kliuki.net.

Сестрата на изпълнителката досега не се е показвала заедно с нея.

[caption id="attachment_73485" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия и сестра й Радост си приличат много, особено в очите[/caption]

Тя не е от тези, които се бутат в обществеността, само защото са близки на звездата.

Радост и Анелия обаче често се разхождат и се забавляват с малката Ивон, писа изданието HotArena.net. Анелия обожава тези уикенди, защото нещата им се случват типично по женски. Селфитата им са доказателство за това.

Ивон вече знае, че това е начинът да впечатли мрежата. Макар тези муцки да не се радват на комплименти, а повече на критики, дъщерята на Анелия се е поддала на модната вълна.

Пайнерката има пълната подкрепа на семейството си. Тя често е споделяла, че сестра й Радост винаги е до нея, както в хубави, така и в трудни моменти. Дали вече е запознала родата с новото си гадже?!

Това се питат всички, а Анелия упорито крие министерския син, който топли леглото й. Вероятно счита, че ако всичко е обвито в мистерия, ще е много по-интересно за публиката.

Ала почитателите й просто жадуват да узнаят повече за личния й живот. Ето я идеалната възможност – вижте сестрата Радост и самата Анелия на почивка!

[gallery link="file" ids="73486,73487,73488"]