май 31, 2023

Анелия на концерт с кошмарни вдлъбнатини на лицето! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-na-koncert-s-koshmarni-vdlabnatini-na-liceto-snimki/141445 Kliuki.net
Анелия на концерт с кошмарни вдлъбнатини на лицето! (СНИМКИ)

Анелия се появи на концерт с кошмарни вдлъбнатини на лицето, а хората недоумяваха какво се е случило с нея…

  Анелия – да, тя е, но какви са тези кошмарни вдлъбнатини на лицето?! Kliuki.net забеляза, че певицата е много обсъждана след последната си концертна изява. [caption id="attachment_53299" align="alignleft" width="290"]Анелия на концерт с кошмарни вдлъбнатини на лицето Анелия на концерт с кошмарни вдлъбнатини на лицето
сн.: БУЛФОТО[/caption] Анелия пя благотворително, но визията й беше убийствена. И то не в онзи смисъл на дама, която впечатлява и получава комплименти. Вярно е, че нищо лошо не може да се каже за облеклото й, но какво по-точно се е случило с лицето й, питат се ужасени хората. [caption id="attachment_53300" align="alignright" width="200"]Анелия - красива, както винаги, но какво се е случило с лицето й?! Анелия - красива, както винаги, но какво се е случило с лицето й?!
сн.: БУЛФОТО[/caption] Ужасните и дълбоки резки около бузите й създават усещането, че кожата й всеки момент ще се разпадне. „Не знам дали нещо си е правила и такъв е резултатът, но е грозно, а е толкова млада, жалко…!”, „Фолк певиците явно се съсипват отрано, потресена съм от начина, по който се е сбръчкала и не, това не е заради скулите!”, изумяват се дами в мрежата. Анелия несъмнено е една от най-прекрасните чалга звезди, които рядко будят критики по свой адрес. Сега не само, че се стигна дотам, но освен това Анелия силно притесни околните. Не е нормално лицето на жена около 30-те да отблъсква с подобни „дупки”, убедени са потребители. "Дано да вземе някакви мерки, въпреки че май вече е късно... , ако се вманиачи по хирургията, ще стане по-зле!", гласят коментарите във виртуала. Анелия държи в тайна какви интервенции има по себе си, засега си е признавала само за силикона. Така че още не може да се каже със сигурност, че от пластики се е обезобразила така. Вие сами преценете как стоят нещата, но внимавайте, защото си е стряскащо… Вижте как Анелия дойде на концерт с кошмарни вдлъбнатини на лицето!